Ruokaa, seksiä ja pikasuhteita

Tässä osiossa ajattelin käsitellä parinmuodostuksen hankaluutta, jossa ongelmaksi muodostuu miehen hyvät ominaisuudet ja naisten, mielestäni, liiallinen vaativuus/itsekkyys.
Naiset treffipalstoilla kertovat haluavansa miehen hyvillä ominaisuuksilla; kokkaava, huomioiva, fiksu ja kiltti mies lukee monen kriteerikentässä. Itse kuitenkin olen huomannut, että kun miehellä sitten nämä ominaisuudet löytyvät, ja kenties vähän ekstraakin, sitä ei sitten kestetäkään. Ongelmaksi koen vahvasti sen, ettei naisen itsetunto annakaan periksi sitä, että mies saattaa osata ja tietää enemmän ja myös se, että nainen kokee miehen taitojen kautta oman paikkansa perheen dynamiikassa uhatuksi, vaikkei siis ole vielä edes mistään parisuhteesta keskustelu, ollaan oltu vasta tutustumisen asteella.

Itse miehenä olisin hyvin otettu ja hyvilläni, jos vastaan kävelisi itsevarma nainen, jolla on vahva tietämys, on sinut itsensä kanssa, hyväksyy muut sellaisena kuin ovat ja handlaa monet elämän osa-alueet. Kaikkien ei tarvi tietää ja osata kaikkea, on hyvä taito osata myös pyytää apua ja ottaa sitä vastaan. En sano, että itsekään tuota taitoa niin osaisin aina, mutta osaan hyvin joustaa. Se, että on halunnut kehittää itseään ja omia taitojaan, ei todellakaan ole keneltäkään pois ja minusta ne, varsinkin tuossa perhedynamiikassa, ovat hyvin tärkeitä asioita. Kokkaavana miehenä myös itse olen hyvin otettu, jos se ruoka on pöydässä pitkän päivän päätteeksi, vaikkei toinen kokisikaan olevansa niin taitava kokki, kuin mitä itse olen, tai että nainen edes yrittää/haluaa yrittää vaihtaa ne renkaat omaan Corollaansa.

Olen pyrkinyt olemaan herrasmies, avaan ovet, kannan kassit ja autan sen Desingualin takin päälle, jos vain suinkin tilanne sen antaa myöden. Olen kuitenkin kokenut, että saan noilla maneereilla enemmän kuraa niskaan, kuin sillä, että jättäisin ne tekemättä. Olen huomannut, että ne jantterit, jotka antaa naisen availla ovet tai kantaa kauppakassit, kyntää täällä enemmän jouhimerta, kuin me herrasmiehet. Kaipa neidot sitten tuntevat suurta ylemmyyttä ja itsetunnon plussapisteet vaan plopisee, kun äijä on saamaton nahjus ja itse toimit paremmin....tai olet juurikin se suuri ja nykyaikainen ITSENÄINEN nainen. Nyt kaikki autonomiset naiset, voitte taputtaa itseänne olkapäälle hienosti suoritetusta työstä. Jos haluatte tappaa nuo ominaisuudet meiltä herrasmiehiltä, onnistutte siinä varmasti, ettekä niitä tule enää kovin helpolla saamaan; Sitä saa mitä tilaa. Pilluhan pyörittää tätä maailmaa ja mitä tekee mies, joka haluaa tuota elämäneliksiiriä tihkuvaa taikaboksia maistaa? Se tekee tietenkin juurikin niin, kun kannustinloukun omistaja sanoo.

Kirjoitan seuraavaksi aiheeseen liittyviä kokemuksia. Tilanteet ovat kahden vuoden ja viime kesän tapahtumia, taas kerran täysin autenttisia tilanteita; kerron ne niin, kuin asiat ovat tapahtuneet.

  1. Tapasin treffipalstalla kivalta kuulostavan, itseäni muutaman vuoden nuoremman, naisen. Naisen specksit oli silmääni sopivat, pitkä, fiksulta vaikuttava sairaanhoitaja (ammatilla ei ole väliä, vaan,että on käynyt kouluja) ja entinen kokki. Kirjoiteltiin tovi, jonka jälkeen saatiin sovittua mukavat perjantaitreffit töiden jälkeen jokilaivaan. Neito siinä tyytyväisenä hymyili ja naurettiin hyville jutuille. Parin tunnin jälkeen naisen oli lähdettävä hakemaan lasta tarhasta, mutta halattuamme totesi vielä haluavansa uusille treffeille.

    Nuo treffit tuli aiemmin, kuin osasin edes kuvitella; hänellä olisi seuraava maanantai lapsivapaata. Kyselin hänen mielihalujaan treffien suhteen ja kuulemma jokilaivaolut olisi hyvin harvinaista herkkua vapailla. Neito tuli upean keveässä kesämekossaan mun luo, eikä aikaakaan, kun jo huulihölkkä oli käynnissä, daamin edellisestä kerrasta oli kuulemma liikaa aikaa. Aikuispainin jälkeen tiedustelin vielä halua huurteiselle ja sekin oli kuulemma vielä toteutettava.

    Käveltiin, upean kesän helliessä meitä, lähimpään jokilaivaan. Neidon jano oli kovempi, kuin allekirjoittaneen, hän joi kaksi kylmää, minä yhden. Kello alkoi olemaan jo kauppojen sulkemisaika, joten totesin, että haluaisin tehdä meille vielä jonkun kepeän iltapalan ja siis kaupan kautta.
    Suunnattiin kauppaan, viskelin koriin totutusti tuotteet ja marssittiin kassalle. Neito vaatimalla vaati saada maksaa puolet ostoksista, johon mukisematta suostuin. Makselin omaa osuuttani kassalla,daami täytti kauppakassin ja nappasi sen kantoon. Sain kukkaron sullotuksi taskuun, marssin neidon kiinni ja pyysin saada herrasmiehenä kantaa kantamukset, matkaa oli kuitenkin kilometrin verran. Tähän neito lähes vihaisesti kysyi, että eikö miehinen egoni kestä sitä, että nainen kantaa kassin. Olin aavistuksen hämilläni, sillä olen aina tottunut kauppakassit naisseurassa kantamaan, oli se sitten treffikumppani, kaveri tai naapurin Mirja. Kilometrin kävelymatkan nainen lähes mökötti, vaikka koitin keventää tunnelmaa olemalla pölö itseni.

    Eteisessä neitonen vielä riisui kenkiään, kun jo tyhjentelin tottuneesti ostoksia pöydälle ja kaivoin työvälineitä kaapista. Nainen marssi edelleen hiukan tuohtuneena keittiöön ja kysyi mitä hän voisi tehdä. Otin tuota upeutta kädestä kiinni, talutin olohuoneeseen ja totesin hänellä olevan nyt se vapaahetki äidin roolista, hän saisi nauttia vain olostaan. Taas sain hyvin pahan katseen ja aistin pilvien lipuvan auringon eteen, siis jos metaforilla puhutaan. Tällä kertaa menussa oli itselleni hyvin mieluisa cesarsalaatti kanalla; ensimmäiseksi laitoin kanat pannulle paistumaan ja samalla väsäsin kastikkeen, joka syntyy hyvin nopeasti näin hyvin harjoitelleena. Tällä välin nainen huusi olkkarista haluavansa edes tiskata, jonka senkin ystävällisesti torppasin, sillä totuttuun tapaan tiskaan kokkailun ohella, en pidä kaaoksesta keittiössä.

    Kasasin naiselle niin kauniin annoksen, kuin vain osasin ja tarjoilin sen neidolle television ääreen. Nyt ne silmät kirkastuivat ja hän totesi, ettei kukaan mies ole aiemmin hälle kokannut, saati näin kaunista annosta. Syötyämme taisi olla jo parempi mieli, sillä jatkettiin puuhia siitä, mihin ne jäivät ennen jokilaivareissua. Energiatasot taisi päästä kohdilleen ja homma kävi urheilusta, sillä naapurista kuului huutoaplodit tuon, ah niin, inhimillisen suorituksen jälkeen.

    Aamulla nainen söi laittamani aamupalan ja ennen töihin lähtöään sovittiin yhdessä tuumin, että iltapäivällä jatketaan hänen luonaan, olihan hänellä edelleen lapsivapaata. Odotin hyvin innokkaana naisen töiden päättymistä, taisin olla jo hiukan ihastunutkin. Kello tikitti hitaasti neljään, mutta lopulta H-hetki koitti. Ei mennyt kuitenkaan kuin minuutti tuota innostusta, kun sain viestin; ”Meillä ei ole mitään yhteistä, tämä oli tässä”. Koitin kysellä asiaa tarkemmin, mutta viesteihini ei kuitenkaan enää vastattu, pettymys oli taas kerran nieltävä, niin kuin mies.

    Puolen vuoden päästä näin samaisen naisen treffeillä tutussa ravintolassa yhden tyypin kanssa, jonka tiedän kahdestakin entisestä työpaikasta. Tyyppi on tunnettu patologinen valehtelija, huijari ja täysin kusipää. Pari kuukautta myöhemmin tuo samainen pari käveli ohitseni yökerhossa, nainen katsoi kohti kävellessään suoraan silmiini, ohittaessaan minut, puristi perseestäni ja katsoi vielä taakseen silmää vinkaten. Kuten aiemmin totesin, kusipää pääsee uittaan nahkarapalaa ja herrasmiehiä jäädään vaan kaipaamaan. Ovat kuulemma tänäkin päivänä yhdessä, kummankohan puolesta pitäisi olla pahoillaan?

  2. Edellisestä tapauksesta oli vedetty happea pari kuukautta, kun oli aika avata Tinder ja kokeilla onneaan taas kerran sinkkujen kaatopaikalla. Vastaan tuli tällä kertaa nelikymppinen äitihahmo viereisestä kaupungista. Positiivinen yllätys tällä kertaa oli se, kun neito alkoi ehdottelemaan treffejä hyvin lyhyen kirjoittelun jälkeen. Tämä upeus kertoi olevansa lapsivapaalla seuraavana viikonloppuna ja hän haluaisi tavata mut. Perjantai koitti, olin tehnyt töitä koko päivän sisätiloissa ja katsellut ulkona olevaa harmautta ,vaikkakin oli kesäpäivä.

    Iltapäivästä sitten neitonen ehdotti kävelyä merenrannalla, jota sitten toki kyseenalaistin, sillä minusta ilma ei ollut mitenkään kiva siihen. Tässä kohtaa se meidän alamäki sitten alkoi, kun nainen tekstimuodossa sylkäisi, että unohdetaan sitten koko treffit. Minä siihen sitten toppuuttelemaan, että eikö olisi kiva istua vaikka viinilasin ääressä silmiin tuijotellen ja tutustuen. Daami leppyi tästä ehdotuksesta ja toivotti minut tervetulleeksi luokseen (vaikka näistä aina varoitetaan treffietiketeissä). Laittauduin parhaaseen mahdolliseen treffikuosiin, hyppäsin autoon, nokka kohti seuraavaa kaupunkia.

    Perille päästyäni neito tuli minua vastaan ovelle iloisesti viinilasi kourassa. Hän kaatoi minulle lasin viiniä ja istahdettiin sohvalle. Tilanne vaikutti aluksi aavistuksen vaivaannuttavalle, huomasin neidon hiukan jännittävän. Laukasin tilanteen torumalla, ettei uutta ja tuntematonta treffikumppania saisi koskaan kutsua kotiinsa, mutta tässä tilanteessa hän voi kyllä luottaa minuun. Ensimmäisten viinien jälkeen hän kysyi uskallanko juoda toisen (olinhan autolla), johon vastasin myöntävästi ja ehdotin seuraavaa lasia nautittavaksi terassillaan, josta oli muuten todella upea merinäköala. Siirryimme ulos ja juttu lähti oikeinkin mukavasti soljumaan. Neito suvereenisti kaateli lisää viiniä ja sanoi olevan ihan ok, että jään vaikka sohvalle yöksi. Ilta venyi aamuun, naurettiin, juteltiin, tutustuttiin ja pusujakin vaihdettiin, juttu alkoi vaikuttamaan todella kivalta. Yöllä neito sitten saatteli minut kuitenkin parvelleen ja loput saattaakin arvata, aamuyökin oli todella kivaa.

    Aamupalan jälkeen tein lähtöä, pussattiin ja sovittiin jatkamvamme juttua. Hyppäsin autooni, suuntasin takaisin kotiin sellainen pikkupoikamainen kiva virne kasvoilla, alku tämän neidon kanssa tuntui todella hyvältä.

    Samaisena viikonloppuna nähtiin parikin kertaa, olipa tuo nainen vuorostaan minun luonani yötä, fyysinenkin puoli tuntui sujuvan oikein mallikkaasti. Tässä kohtaa sitten nainen kertoi, että hänellä oli sopimus kaveripariskunnan kanssa, että toisilla treffeillä hän esittelisi tulevan treffikumppanin heille, hyväksynnän merkeissä niin sanotusti, ja sehän sopi vallan mainiosti minulle; uudet ihmiset on aina pop.

    Tuo hetki koitti sitten parin viikon päästä, olin lupautunut vielä kokkaamaan koko seurueelle. Viikonloppu oli alkamassa, aurinko paistoi ja oli todella hyvä fiilis. Nainen nouti minut töidensä päätteeksi, kävimme kaupassa ja bolagissa ruokajuomat hankkimassa. Olin jo aloittanut ruuan valmistuksen, kun kaveripari saapui. Pariskunnan herrahenkilö joutui valitettavasti melkein samantien poistumaan töihin, joten paikalle jäi vain minä ja naiset.
    Ehdotuksestani menyyssä oli sienirisottoa (vaikken itse ole suuri sienien ystävä), sillä toinen naisista oli vege, jälkkäriksi tein valkosuklaa-limepannacottaa. Ruokailun päätteeksi keräilin astioita pöydästä ja siivoilin keittiötä viiniä siemmaillen, kuulin kuinka deitilleni kuiskattiin;” komea mies, enkä muuten ole koskaan saanut näin hyvää risottoa ja pannacottaa edes ravintolassa”, hymyilin tyytyväisenä.

    Ilta sujui tuolla upealla terassilla, naiset haastatteli mua yhdessätuumin, nautittiin viiniä ja tanssitin neitoja vuoronperään suomalaisten iskelmien tahdissa. Elämä hymyili ja vietin melko upeaa kesäistä aikaa, ihastuminen on kyllä mahtava tunne.

    Aamulla pariskunnan mies nouti naisensa kotiin, meillä oli aikaa puuhailla aikuisten juttuja ja nauttia toisistamme. Toisen aamupalan jälkeen nainen lainasi autoaan minulle, suuntasin Turkuun parturiin, josta palasin uusien ruoka-ainesten ja parin hyvän Rieslingin kanssa. Daami oli saanut itsensä jo ylös ja nautiskeli olostaan viinin kera sohvalla. Totuttuun tapaan valtasin keittiön, tein meille pastaa, samalla nauttien hyvästä seurasta. Alkuilta kääntyi iltaan ja suunniteltiin lähtevämme rantaan terassille, jonne oli kuulemma saapuvaksi myös edellisen illan pariskunnasta mies kaverinsa kanssa. Tuo kaveri osottautui tämän treffikumppanini exäksi, mutta eipä tuo minua niin haittaa, alfa on alfa huonommassakin seurassa. Seuraan liittyi vielä tuon exän uusi deitti, hyvin viehättävä 47-vuotias toimitusjohtajatar.

    Aikamme istuttamme terassilla deittini halusi lähteä luokseen pelaamaan korttia porukalla, ja mikä jottei, pakkasessa oli kuulemma hyviä nesteitä juotavaksi. Pelattiin viidestään tikkiä räsypokkasäännöillä, eikä mennyt aikaakaan, kun tuo exän uusi deitti oli pelkissä alusvaatteissa, minulla vielä sentään oli jotain vaatekappaleita päällä, eikä tarvinnut seurueen herrahenkilöitä saada kateudesta vihreiksi.

    Pelit venyivät aamukahdeksaan, jonka jälkeen muu seurue otti mittarin alleen ja me kivuttiin neidon parvelle, tällä kertaa uni tuli silmään hyvin nopsaan. Heräsin puoleltapäivin, kun daami yhdellä loikalla hyppäsi parvelta alas ja pikapuhelu Norjaan alkoi. Vartti oli tuo aikaväli, kun neidolla oli halailusessio posliinitorven kanssa, mun kävi sääliksi tuo upea neito. Kolmannen nelivärihaukotussession jälkeen nainen kömpi viereeni ja alkoi hokemaan; ”Anna mulle orkku, anna mulle orkku”. Tilanne ei hänen huonon olonsa suhteen ollut muuttunut, enkä muutenkaan kokenut tilannetta kovin seksuaalisena, joten kömmin alas ja päätin siivota tuon pienen ja viehättävän asunnon, jotta naisella tulisi siitä edes parempi mieli. Siivosin terassin ja keittiön tyhjistä tölkeistä, tiskasin ja kannoin ulos kissan, keskelle eteisen lattiaa, tuoman linnunraadon, sekä imuroin asunnon. Tämän jälkeen sanoin käyväni kaupasta hakemassa jotakin krapularuokaa ja toinpa neidolle mehukeittoa, jos se vaikka pysyisi sisällä.
    Päivä koitti iltaan ja sain naisen alas parvelta juomaan ja syömään edes jotain. Petasin meille vuodesohvan, joka oli vessan vieressä, jos vielä naisen huono olo yltyisi. Otin naisen peiton alla kainaloon, katseltiin telkkua ja kuiskasin korvaan, että hoidan hänen tarpeensa kuntoon vaikka monta kertaa seuraavana päivänä, kun olonsa on parempi.

    Aamulla nainen heitti minut kotiin ja suuntasi töihin vähän paremmalla mielin, huikkasi vielä, että tulee luokseni, kun töistään pääsee..tätä jäin sitten odottamaan hymy korvissa koko päivän.
    Olin kotona odottavaisin fiiliksin, iltapäivästä taas näkisin tuon upean naisen ja voitaisiin tehdä kaikkea kivaa, viikonlopusta oli jäänyt todella hyvä maku suuhun. Kello kolahti sen neljä, eikä mennyt kuin pari minuuttia yli sen, kun sain viestin; ”En osaa sanoa tätä kuin näin viestissä, mutta en saanut sitä haluamaani orkkua eilen, joten tämä oli tässä”. FTW oli ihan ensimmäinen ajatus, joka hiipi kalloon, voiko tää vittu olla mitenkään totta? Tästä hölmistyneenä pieni angsti nousi korvienväliin ja laitoin naiselle viestin, jossa tiedustelin, olinko vain pelkkä seksiobjekti hänelle. Vastaukseksi sain, että hän on kuulemma aina saanut, kun on vaatinut. Uhkaili vielä jatkotoimilla, jos kertoisin kellekään hänen tuntemalleen tästä asiasta. Eipä tuohon oman arvonsa tunteva mies voi sitten enää mitään sanoa, ainakaan loukkaamatta, joten päätin antaa olla, eikä sen koommin tämän vaativan leidin kanssa ole tekemisissä oltu.

  3. Viimeinen pettymys oli kesän mittaan käsitelty ja huudeltu kurkusta alas, aikaa oli kulunut parisen kuukautta, kun Tinderissä tuli vastaan upealta vaikuttanut nainen mustanmakkaran kuningaskunnasta. Ei ehditty kauaa edes kirjoitella, kun nainen ehdotti minulle ajelua luokseen treffeille. Pahoittelin, etten voi tuota toteuttaa, sillä tuo kyseinen päivä oli Turun päivä ja olimme jo sopineet kavereiden kanssa ilottelua iltaan. Samaan hengenvetoon heitin vastapallon ja kerroin toki hänen olevan tervetullut Turkuun päiväksi ja voisi myös ottaa tyttärensä (15v) mukaan. Nainen oli enemmän kuin iloinen tästä, sillä tytär oli aina halunnut käydä Turussa ja Turun Linnassa. Lupauduin neidoille Turun oppaaksi ja käyttää heidät linnan kierroksella, omasta edellisestä vierailusta kun oli myös jo tovi.

    Kaksi upeaa leidiä saapui sovittuna aikana paikalle ja lähdettiin kiertämään The Linna. Kierros kesti melkein pari tuntia, äitihahmon kanssa kiusoteltiin toisiamme koko ajan, viihdyttiin toistemme seurassa. Linnareissun jälkeen käytiin porukalla syömässä ja neitojen toiveesta kierrettiin vähän saaristoa, tällä kertaa se oli isokenkäisten Hirvensalon saari. Tour de MooseSaloIsland jälkeen kello oli jo niin paljon, että nuorimmainen upeus oli aivan poikki ja heidän oli aika ajella kotiin. Ennen tuota roadtrippiä vanhempi naishahmoista halasi, suuteli minua ja kiitti päivästä, sovittiin koodailevamme jatkoa.

    Seuraavana päivänä sain kaipausviestin Mansesta, pitkä upeus toivoi mun ajelevan vuoroin vieraisiin. Sain kaverilta nopean ja valkoisen lainaan; soitin neidolle, että pitää pannun kuumana, naisten märkä päiväuni on jo matkalla. Matkalla pysähdyin hakemaan kukkia kummallekin naiselle, matkakahvitkin ehdin juomaan, sillä aavistelin olevan pitkän ja toiminnallisen yön vielä edessä.

    Perillä minua odotti kaksi kaunista neitokaista, olivat vielä iltapalaksi väsänneet lettuja. Ja lettua oli äidin ilmeestä päätellen tarjolla myös kammarin puolella. Kello oli Kalevaan laskeutuessani jo sen verran, että ehdin hädin tuskin letut heittämään hetulaan, kun äitihahmo silmäpeliä apuna käyttäen vaati jo pannun nuolemista. Teini nukkumaan, me äidin neitsytkammariin; seuraavat kaksi tuntia olikin sitten tuskaa seinänaapureille ja Hästensille, onneksi teini oli kuulemma hyvä nukkumaan.
    Aamulla toivottelin neidoille hyvää työ- ja koulupäivää, käytin ulkona heidän hurmaavan karvaturrinsa ja seikkailin pitkin Nääsvilleä. Iltapäivällä neitojen kotiuduttua, heitin vanhemman naisihmisen tanssitreeneihin ja sillä aikaa kävin tankkaamassa auton ja hain nuoremmalle yksilölle suklaata ilostuttaakseni. Tanssitreenien jälkeen äiti hyppäsi autoon ja kyseli miten olin saanut aikani kulumaan. Kerroin mitä olin puuhastellut, oli hyvin tyytyväinen tyttären suklaatervehdyksestä ja hän halusi tietää miten olin kauppaan löytänyt (Tre kun oli ainakin tuolloin täysin remontissa). Vastasin hänen irrelevanttiin kysymykseensä omaan tapaani humoristisesti; ”Tietä pitkin, kuten täällä Treellakin on tapana”. Näin sivusilmällä, miten rypyt otsalla kasvoivat ja miesviha iski pintaan, loppumatka mentiin mykkänä.

    Kotona nainen veti iltapalan, kipitti suihkuun ja pyysi minua odottamaan makkarissa. Lopulta suihkusta tuli alaston raikas nainen, joka ei edelleenkään sanonut juuri sanaakaan. Peiton alle päästyään nainen sai lopulta sanottavansa ulos; ”Ymmärrän huumoria kyllä, mutta tollasta huumoria en ja sä dissaat mua kommentillasi; ”tietä pitkin, kuten Tampereella on tapana””. Tässä kohtaa olin yhtä hämmentynyt, kuin nainen, joka näkee sokean miehen stondiksen nakurannalla. Änkyttäen koitin pyytää anteeksi, ymmärtämättä mitä anteeksi pyydän. Onneksi nainen lauhtui melko nopeasti ja taas mentiin kärki edellä kosteikkoon, Uosukainenkin jo aikoinaan kirjoitti naimisen loiskeesta, ja nyt ymmärsin mitä hän silloin tarkoitti.

    Seuraava aamu oli edellisen kaltainen, mutta nyt minulla oli jo suunnitelma päivän varalle; halusin ilostuttaa noita hurmaavia neitoja. Kävin kaupassa hankkimassa ainekset ruokaan ja tällä kertaa tyttären maun mukaan. Kesä kun edelleen oli, halusin tehdä kevätsipulikeittoa ja itseleivottua leipää. Ajoitin ruuan valmistumisen hetkeen, kun kumpikin neidoista olisi saapuva kotiin. Varmistin vielä, että ruoka liedellä ja tuore leipä tuoksui eteiseen asti, kun lähes yhtä aikaa kumpikin kotiutui. Istutin hunajahuulet keittiön pöydän ääreen ja kasasin annokset. Kumpikin naisista oli hyvin hämmentynyt tilanteesta, äiti näistä avasi suunsa ja totesi, ettei kukaan mies ole koskaan tehnyt heille ruokaa (EiVittuSaatana, taasko tuo sama kommentti; tää ei todellakaan tiedä hyvää). Neitojen nauttiessa ruuasta, siivoilin keittiötä ja kuulin kuinka teinitsupu totesi kuiskaten äidilleen, ettei oo koskaan saanu niin hyvää keittoa (No olihan se nyt huikeen makusta!). Mä en osaa kohteliaisuuksia niin vastaanottaa, mutta olihan se mannaa korville, mut oli ainakin tietyiltä osin hyväksytty.

    Mahat täysinä istuttiin kaikki sohvalla, kunnes äipän puhelin soi. Se oli työpaikasta, jota hän oli hakenut, ilmoittivat, että paikka on hänen, jos vain suinkin haluaa. Työtilaisuus olisi samalla kuulemma pieni uhka, joten sitä piti miettiä, mutta ensin tanssitreeneihin. Taas saksalaiseen piparinkostuttimeen ja neito tansseihin. Annoin melkoisen muiskauksen suulle ja lupasin kuunnella ajatuksia tuosta työtarjouksesta vielä ennen nukkumaanmenoa.

    Neito oli treenien ja suihkun jälkeen melko mietteliäs, oli iso asia pohdittavana. Kuuntelin tunnin pohdintaa juupas-eipäs-meiningillä ja päätin lievittää naisen stressitilaa. Mä pistin kaiken peliin, kieltäni myöden; maistelin ja herkuttelin. Laskiessani neljännen kliimaksin ja yhden naisen ejakulaation (ensimmäinen mun kohdalla, mutta sitäkin antoisampi), päätin antaa niskoilleni ja poskilihakselleni armoa. Nousin ylemmäs, annoin pusun poskelle ja totesin kysymysmäisesti, että kaipa nyt on rennompi olo. Minulla ei ollut aikomustakaan antaa itselleni minkäänlaista nautintoa, vaan tällä kertaa epäitsekkäästi vain poistin toisen stressiä. Taas myrsky vesilasissa nousi, oli ilmeisen kosteaa tuossa pienessä makuuhuoneessa. Alaston hirvenkokoinen nainen nousi seisomaan huutaen ja vaatien, että enkö pidä hänestä kun en pane ja miksen pane. Kylmän viileästi totesin, että ajattelin asioiden menevän näin juuri tällä kertaa ja koen sen myös oikeudekseni ollessani oma yksilöni. Tästähän neito suivaantui, alkoi pakkaamaan tavaroitani kassiin ja oli heittämässä mua ulos ja kotimatkalle Turkuun. Sain harjoitelluilla puhelahjoillani naisen sen verran rauhoittumaan, että kavuttiin takaisin peiton alle, keskusteltiin, mutta naisen luonto ei antanut periksi, homma oli kuulemma tässä.

    Aamulla hän tuli hyvästelemään ennen töihinlähtöään ja kysyi voinko heittää tyttären kouluun. Suostuin melko surullisin mielin, heitin tytön kouluun ja ajoin Turkuun aavistuksen paska fiilis sisälläni, pettymys oli TAAS kerran nieltävä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämästä ja kuolemasta

Tinderin tutkailua vol 2

Tinderin tutkailua